Sazlıköy Hilmi Fırat İlkokulu

Vizyon: Kendini yenileyen, okuyan, inceleyen araştıran ahlaklı ,özgüvenini geliştirmiş, bilgiye araştırarak kendisi ulaşan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bizler doğruyu sorgulayan, yapıcı, yaratıcı, tutarlı davranışlar sergileyen, ailesine ve yaşadığı topluma yararlı olmanın bilincinde olan, Atatürkçü düşünceye sahip çıkan bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Halk Oyunları, Satranç ve Akıl-Zeka Oyunları ve Karate Kurslarımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hilmifiratilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sazlı Mah. Tevfik Fikret Cad. No 4 Sazlı 09200 Söke/AYDIN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Sazlı Beldesi 1971´de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararıyla Sazlıköy olan ismi Sazlı olarak değişmiştir. Sazlı ilkokulu Sazlı Beldesinin batısında Cumhuriyet mahallesinin- Söke Karayolunun yaklaşık 50 m güneyinde yer almaktadır. m

Adres - Sazlı Mah. Tevfik Fikret Cad. No 4 Sazlı 09200 Söke/AYDIN

Ulaşım Her 15 Dakikada bir ilçemizden dolmuş kalkmaktadır. Ayrıca beldemiz Söke ile Aydın arasındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine :40 Km İlçe Merkezine 5 Km